Agenda

 

 

Agenda Activiteiten Overzicht  Vibha Therapie Zwolle 

 

Volgens de laatste ontwikkelingen mag ik weer starten met werken vanuit mijn praktijk. Een alternatief blijft voorlopig nog beeldbellen. Ik werk volgens de richtlijnen van de RIVM en de LVNT. Zie hier voor meer informatie:  Corona-maatregelen  

 
vergoeding zorgverzekering

Ik voldoe aan de PLATO-eisen en alle individuele en themabijeenkomsten worden veelal gedeeltelijk tot volledig vergoed door de zorgverzekeraar bij een aanvullende verzekering. Deze vergoeding staat los van uw eigen risico, wat inhoud dat u niet eerst uw eigen risico hoeft te betalen.

 

 

HSP “Training” 

De individuele HSP “training” bied je handvatten om met je hoogsensitiviteit om te gaan op een manier waarbij je geen last maar juist voordeel hebt aan je eigenschap. Het traject is er op gericht om op een zeer praktische manier te leren omgaan met externe prikkels, gevoelens en emoties. Te leren structureren, grenzen stellen, effectief te communiceren en Bewust-te-Zijn in het hier en nu. Hierdoor kun je hoogsensitiviteit integreren en bewust inzetten in je dagelijkse leven.
 
Verdere zijn de volgende individuele behandelingen mogelijk:

EMDR behandeling, Familieopstellingen, Life coaching, Zingeving en Spirituele Healing

Op afspraak. Prijs: € 80,00 per behandeling
Praktijk voor Natuurgeneeskundige Therapie te Zwolle.

 

HSP vervolg  “training” (in klein groepsverband)

Mensen die de HSP “training” hebben gevolgd, krijgen de mogelijkheid om maandelijks te blijven oefenen. Dit is dan in groepsverband waardoor de oefening nog sterker werkt. Tijdens deze bijeenkomsten ga ik de oefening uitbreiden met andere energetische meditaties.

Datum: uitnodiging per mail.

Tijd: 14:00 tot 16:00 uur. Prijs: € 20,00 per bijeenkomst.

Graag per bijeenkomst doorgeven of je deel wilt nemen.

Afspraak maken

error: Content is protected !!