Vibha Therapie | Zwolle

06 10710687 vibha@home.nl

Agenda

 

 

Agenda Activiteiten Overzicht  Vibha Therapie Zwolle 

 

*** Tijdens de Corona periode geef ik géén therapie in mijn praktijk. Een alternatief is beeldbellen, die een online face-to-face contact mogelijk maakt. Via een link die ik toe mail kan dan een beveiligde verbinding worden gelegd. ***

 
vergoeding zorgverzekering

Ik voldoe aan de PLATO-eisen en alle individuele en themabijeenkomsten worden veelal gedeeltelijk tot volledig vergoed door de zorgverzekeraar bij een aanvullende verzekering. Deze vergoeding staat los van uw eigen risico, wat inhoud dat u niet eerst uw eigen risico hoeft te betalen.

 

 

HSP “Training” 

De individuele HSP “training” bied je handvatten om met je hoogsensitiviteit om te gaan op een manier waarbij je geen last maar juist voordeel hebt aan je eigenschap. Het traject is er op gericht om op een zeer praktische manier te leren omgaan met externe prikkels, gevoelens en emoties. Te leren structureren, grenzen stellen, effectief te communiceren en Bewust-te-Zijn in het hier en nu. Hierdoor kun je hoogsensitiviteit integreren en bewust inzetten in je dagelijkse leven.

Op afspraak. Prijs: € 80,00 per behandeling
Praktijk voor Natuurgeneeskundige Therapie te Zwolle.

 

Mindfulness “Training” 

De individuele Mindfulness “training” helpt je in het Hier en Nu te zijn en leert je om de wereld om je heen te observeren zonder oordeel. De hogere mate van bewustwording stelt je in staat, om ook bewustere keuzes te maken en je grenzen beter te kunnen stellen.
Mindfulness geeft je de mogelijkheid om intenser en bewuster te kunnen leven. Deze positieve verandering zal je leven meer rust en kwaliteit geven.

Op afspraak. Prijs: € 80,00 per behandeling
Praktijk voor Natuurgeneeskundige Therapie te Zwolle.

 

HSP vervolg  “training”

Mensen die de HSP “training” hebben gevolgd, krijgen de mogelijkheid om maandelijks te blijven oefenen. Dit is dan in groepsverband waardoor de oefening nog sterker werkt. Tijdens deze bijeenkomsten ga ik de oefening uitbreiden met andere energetische meditaties.

Datum: uitnodiging per mail.

Tijd: 14:00 tot 16:00 uur. Prijs: € 20,00 per bijeenkomst.

Graag per bijeenkomst doorgeven of je deel wilt nemen.
error: Content is protected !!