Vibha Therapie | Zwolle

Bach Bloesem Remedies

 

Bach Bloesem Remedies een van de Therapeutische WerkvormenWat is Bach Bloesem Remedies?

Bach bloesem remedies is een geneeswijze, die met de werking begint op het geestelijk en emotionele niveau. Oorspronkelijk is het ontdekt door Dr. E. Bach, maar de laatste jaren is het ontwikkeld tot een wereldwijde methode om onze geestelijke ongemakken en ziekten op te lossen. Bloesemremedies kun je gebruiken om dagelijkse negatieve gevoelens te overwinnen. Velen zijn het erover eens dat een gezonde emotionele toestand kan bijdragen aan het herstel van de lichamelijke toestand.

 

Voor wie is de bach bloesem remedies zinvol?

Als je last hebt van terugkerende emoties zoals (faal) angst, neerslachtigheid, stress, piekeren, onzekerheid, wantrouwen, overbezorgdheid, overgevoeligheid, eenzaamheid en schuldgevoelens. Of als je ondersteuning nodig hebt om door een moeilijk proces heen te komen.

 

Welke resultaten kan met de bach bloesem worden bereikt?

Bach Bloesem RemediesBach remedies zijn plantenextracten die positief inwerken op emoties. Ik test uit, welke remedie iemand op dat moment nodig heeft. De Bach Bloesem remedies werken op een subtiele energetische manier.

Zij werken in op de emotie die bij de remedie hoort. Een emotie (ont) regelt ons gedrag. Tijdens de periode van inname zullen er subtiele veranderingen merkbaar zijn in het gedrag.

Het is gebruikelijk om de remedie vier weken in te nemen. Na 4 weken test ik opnieuw of de Bach Bloesem remedie nog nodig is. Soms is een andere remedie nodig om de emotie onder de eerste emotie aan te pakken. Bach Bloesem werkt naar de kern van het probleem.

Doordat Bach bloesem extract een volledig natuurlijk product is kan het gebruikt worden naast de regulieren geneesmiddelen. Het is totaal veilig en onschadelijk.

Afspraak maken