Vibha Therapie | Zwolle

06 10710687 vibha@home.nl

Bach Bloesem Remedies

 
 

Bach Bloesem Remedies een van de Therapeutische WerkvormenWat:

Bach Bloesem Remedies

Eind vorige eeuw heeft dr. Edward Bach  38 bach bloesems ontwikkeld uit allerlei bloesemextracten van bomen en planten die een harmonie kunnen brengen in de menselijke geest.

 

Voor wie:

Als je last hebt van terugkerende emoties zoals (faal) angst, neerslachtigheid, stress, piekeren, onzekerheid, wantrouwen, overbezorgdheid, overgevoeligheid, eenzaamheid en schuldgevoelens. Of als je ondersteuning nodig hebt om door een moeilijk proces heen te komen.

 

Resultaat:

Bach Bloesem RemedischBach remedies zijn plantenextracten die positief inwerken op emoties. Ik test uit, welke remedie iemand op dat moment nodig heeft. De Bach Bloesem remedies werken op een subtiele energetische manier.

Zij werken in op de emotie die bij de remedie hoort. Een emotie (ont) regelt ons gedrag. Tijdens de periode van inname zullen er subtiele veranderingen merkbaar zijn in het gedrag.

Het is gebruikelijk om de remedie vier weken in te nemen. Na 4 weken test ik opnieuw of de Bach Bloesem remedie nog nodig is. Soms is een andere remedie nodig om de emotie onder de eerste emotie aan te pakken. Bach Bloesem werkt naar de kern van het probleem.

Doordat Bach bloesem extract een volledig natuurlijk product is kan het gebruikt worden naast de regulieren geneesmiddelen. Het is totaal veilig en onschadelijk.

error: Content is protected !!