Vibha Therapie | Zwolle

Werkwijze

 

Individuele TherapieWat is mijn werkwijze bij individuele therapie?

Ik start met een intakegesprek om een duidelijk beeld te krijgen van de problematiek. Hierbij wordt het ook duidelijk of het wederzijds goed voelt.
Dit is van belang, als je aan kwetsbare stukken van jezelf gaat werken. Bij een heldere vraag is er een korte inleidende intake.

Tijdens een vervolg afspraak voel ik afhankelijk van de behoefte, intuïtief aan welke werkvorm op dat moment nodig is om ingang te krijgen tot een diepere laag.


Voor wie is individuele therapie zinvol?

Men komt bij mij om verschillende redenen. Veelal doordat men vast loopt in het dagelijkse leven. Dit kan zijn in een relatie, het werk of met zichzelf. De basis problematiek kan ondermeer zijn: angst of wantrouwen, machteloosheid, gebrek aan zingeving, rouwverwerking of een over-sensitiviteit.

Ook incest problematiek tast de vrouwelijke energie aan. Tijdens de therapie werken we aan inzicht en verwerking, waardoor men steviger in de innerlijke vrouwelijk kracht komt te staan. Hoogsensitieve personen kunnen de individuele HSP training volgen.

Zwangere vrouwen kunnen kiezen voor individuele therapie vanuit de behoefte om meer contact met de energie van hun ongeboren kind op te bouwen. Maar ook om meer in contact te komen met hun moedergevoel. Er komen veel gevoelens los tijdens een zwangerschap.

Niet iedere vrouw kan met deze gevoelens omgaan. Dit kan angst oproepen voor de bevalling maar ook angst voor het moederschap. Personen die zelf zijn geadopteerd kunnen contact zoeken met de energie van de biologische ouders.


HSP Training in GroepsverbandHSP training in groepsverband:

Mensen die de HSP “training” hebben gevolgd, krijgen de mogelijkheid om maandelijks te blijven oefenen.

Dit is dan in groepsverband waardoor de oefening nog sterker werkt.
Tijdens deze bijeenkomsten ga ik de oefening uitbreiden met andere energetische meditaties.

Werkwijze Vibha Therapeut Zwolle

Afspraak maken